sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

35. vrk - Juhannusneidon juhannustaiat

Meillä juhannus on mennyt ihan kotosalla lähinnä viidakon tähtösiä leikkien eli pihatöissä. Ikuisuusprojektini takapihamme kunnostuksen suhteen etenee hitaasti mutta varmasti!

Perjantaina illasta kävelimme tyttöjen kanssa Laukaan satamaan. Ajatuksena oli hetki istua rannalla rauhassa ja kuunnella laineiden liplatusta mutta toisin kävi. Laukaan satamassa rokki soi ja nauru raikui. Menimme joka tapauksessa rannalle hetkeksi istumaan. Eivätpä cover bandin rallatus ja jussinviettäjien juhlinta tyttöjäni häirineet. Moni ohi kulkenut ihasteli tyttöjäni.

Super kävi uimassa pari kiekkaa ja sitten kieri hiekassa. Ajatteli vissiin tehdä vähän juhannustaikoja masuasukeilleen tai jotain... :P

Kun kuvaa katsoo tarpeeksi läheltä, näkee Superin kokovartalonaamion.
Enkö olekin nyt kaunis, mami?
Ruokaa menee nyt alas 6 dl päivässä (menisi toki enemmänkin). Syötän nyt alkuun Royal Caninin Starteria. Se on hyväksi todettu tiineysajan ruoka. Pennuille tulen syöttämään näillä näkymin Brit Carea. E-pentueeni onkin tähän mennessä ainoa pentue, joka on syönyt Brit Carea pentuna - sekoitettuna tosin ProPlanin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti