maanantai 13. kesäkuuta 2016

22. vrk - VSP Super

Olin tässä aikaisemmin keväällä ilmoittanut tytöt KR Alavuudelle - mukaan lukien Superin, koska juoksujen olisi pitänyt alkaa vasta tämän kuun lopulla. Koska eilen mahdollisia vuorokausia oli takana vasta 21, päätin kuitenkin ottaa tytön mukaan. Ulkonäyttelyissä erilaisten pöpöjen leviäminen on epätodennäköisempää mutta varuilta pyrin pitämään kaikki tytöt erillään muista koirista. Sama pätee tuleviin näyttelyihin. Jos olisi nyt sisäkausi menossa, en varmaan edes veisi laumani muita koiria näyttelyihin tai muihinkaan kisoihin. Tosin tätä nyt kun kirjoitan, muistin, että himskatti olimmehan me Kiian kanssa lauantaina Jattilassa rally-tokokisoissa. Minulla oli myös Brie mukana, joka kävi kyllä nuuskuttelemassa muita koiria... Pitääpä muistaa olla nyt jatkossa tarkempi. Onneksi meillä ei kyllä nyt ole kiikarissa kuin pari näyttelyä, joista kumpaakaan Super ei ole osallistumassa. Eilinen oli siis tälle vuodelle Superin ensimmäinen ja viimeinen näyttely. Siis jos Super ultrataan tiineeksi (karmeaa jossittelua koko ajan mutta parempi olla nuolaisematta ennen kuin tipahtaa). Muussa tapauksessa pitänee ilmoittaa tyttö muutamiin kekkereihin, kun kerran sen verran hyvin meni eilenkin. Super tosiaan oli eilen PN1 ja VSP. Vähän vaisusti Super kyllä esiintyi mutta onneksi se ei nyt tällä kertaa haitannut. Eiväthän näyttelyt mitään juoksukilpailuja ole. Meiltä oli neljä tyttöä kehässä ja me veimme paras narttu -kehässä kolme ensimmäistä sijaa sekä kaikissa luokissamme luokkavoiton sekä veteraaniluokssa kaksoisvoiton (vetskunarttuja oli kuitenkin paikan päällä neljä). :) 

Vasemmalta oikealle PN3 ja SERT-koira Siru, PN2 ja ROP VET Kiia sekä PN1 ja VSP Super
Super on nyt ollut todella vaisu. Minulla muut tytöt Nämppää ja Superia lukuun ottamatta ovat yleensä olleet näillä päivillä todella huonosyömäisiä. Super kun on sen verran ahne koira, ei hän malta olla syömättä, vaikka olo olisi vähän huonompi. Otin nyt sitten pentu-NEUta sulamaan, vaikka ihan tavan nappula (tai itse asiassa ihan mikä vaan) menisi joka tapauksessa alas. Varmaan tekisi hyvää syödä jotain helpommin sulavaa tässä vaiheessa.

Väsynyt reissulainen
Lueskelin Superin kahta aikaisempaa pentublogia ja niiden mukaan Super on ollut alkutiineydestä todella väsynyt ja vetäytynyt omiin oloihinsa. Se on myös putsaillut itseään todella ahkerasti. Jospa sittenkin meillä olisi pieniä koiravaaveja tuloillaan... Voi kun olisi. <3 Miten maltan odottaakaan ultraan saakka tai saatika itse h-hetkeen.

Ai niin... Last but not least, Superin FI TVA -arvo on nyt vahvistettu. Jei! Puhuin juuri serkkuni kanssa ja sanoin, että kaipa sitä pitää sitten muutamassa kokeessa käydä mahdollisten pentujen jälkeen ihan sillä, että kisaaminen ilman suurempia paineita voisi olla varsin eheyttävä kokemus meille molemmille. :P

Siellä se nyt sitten seisoo, Superin FI TVA -arvo Koiranetissä nimittäin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti