maanantai 29. elokuuta 2016

5 vkoa 4 pv - Pikainen päivitys

Viikonloppu meni koiramaisissa touhuissa. Lauantaina kävin tuomaroimassa mätsärissä ja sunnuntaina kävin aamusta kisaamassa tokossa sijoitusnarttuni Sirun kanssa. Saimme muuten hienon ykköstuloksen KP:n ja luokkavoiton kera. Pisteitä saimme siis 189. Olen kyllä tyytyväinen tulokseemme, sillä Siru on nyt ollut meillä kuukauden päivät. Emme ole siis aivan mahdottomasti ehtineet treenata, kun on tässä ollut "vähän muutakin". Toki onhan Siru ollut meillä aikaisemminkin mutta onhan se selvää, etteivät treenimäärät ole luonnollisestikaan sitä, mitä ne olisivat omieni kanssa. 

Sunnuntaina ennen koetta vein muuten Brien Jyväskylään ystävälleni, joka oli lupautunut esittämään Brien Muuramen pentunäyttelyssä, jos aikataulut menisivät päällekkäin ja meniväthän ne. Brie oli ROP-pentu mutta hienointa lienee, että rotumme oma tuomari, Jaana Hartus, valitsi Brien isossa kehässä vielä RYP3:ksi. Kovasti oli tykännyt Marja-Liisan liikkeistä.


Kokeen jälkeen kiiruhdinkin vastaanottamaan päivän ensimmäiset vieraat. Pennelit esittivät kyllä taitojaan oikein ahkerasti. Ennen seuraavia vieraita pennelit ehtivät lepäämän tunnin verran. Alkuun näytti, etteivät oikein päässeet vauhtiin mutta se oli vain silmänlumetta se.

Tässä vielä pari videota tämän illan leikeistä. En ole ehtinyt oikein koneella istumaan ja katsomaan viime viikolla otamia kuvia läpi, joten joudutte tyytymään videoihin.


Loppuun sitten tällainen koiran koulutukseen liittyvä oivallus. Meillä on ollut Brien kanssa ongelmia noutoesineen pitämisen kanssa. Brie kyllä kantaa kaiken moisia keppejä ja polttopuita mutta ei sitten millään haluaisi ottaa suuhun pienen pientä noutokapulaa. Tänään illasta keksin sitten kokeilla pitoharjoituksia kolinapurkilla ja siitäkö ilo repesi niin Briellä kuin pennuilla.


Täytyy tähän ihan oikeaan loppuun todeta, että tuntuu todella hurjalta ajatella, että Limpparit ovat jo ensi viikolla luovutusiässä. Maltankohan minä näistä edes luopua? ;)

1 kommentti:

  1. Kyllä siellä kiirettä piisaa, onnea toko tuloksesta.

    Pennut taitavat olla aikas riehakkaita ;)

    Kiva katsella näitä videoita ja kuvia kun ei paikalle enää ennätä ennen luovutusta katselemaan :)

    T: Birgitta

    VastaaPoista