perjantai 5. elokuuta 2016

15 pv - Roihun taidonnäyte

Tulin juuri Kuopiosta näyttelyreissusta, joka meni varsin mallikkaasti. Ensin näytti siltä, ettei sataisi, kunnes saimme sellaisen sadekuuron päälle, että oksat pois. Raviradalle ilmestyi kuralammikoita ja vaatteet kastuivat läpimäriksi. No, meidän Siru loikki lammikoiden yli (hienohelma) mutta tästä huolimatta Siru oli ROP. Limppareiden mummo, Nancy, karvattomuudestaan huolimatta juoksi itsensä hienosti vetskuluokassa toiseksi ja PN-kehässä kolmanneksi. On siinä rautainen mummo. Nancy täyttää alle kuukauden päästä 13 vuotta ja edelleen mummo esittää parastaan! Olen kyllä todella tyytyväinen, että Nancy huonosta turkkitilanteestaan huolimatta sai erinomaisen ja SA:n! Tuomarina oli Eva Ericsson. Hän antoi hyvin pitkän arvostelun ja oli muutenkin todella miellyttävä tuttavuus mutta SA:n suhteen hän oli sanoisinko valikoiva. :)

Täällä Laukaassa pentujen ja ennen kaikkea heidän äitikoiran elo sujui ongelmitta. Hoitovastuussa oli mieheni, joka taatusti osaa antaa Superille ruoan klo 12 ja päästää koiria välillä pihalle. 

Kotiin tultuani vaihdoin penneleille taas alustat. Olivat kyllä silloin unten mailla. Vaihdon jälkeen Limpparit hieman tepastelivat. Sain sitten filmattua pienen pätkän. Nämähän eivät ole hereillä tällä hetkellä kuin ehkä sen viisi minuuttia kerrallaan mutta ovat kyllä silloin syötävän suloisia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti