lauantai 30. heinäkuuta 2016

9 pv - Lauantaita

Meidän elo täällä mäellä jatkuu hyvin normaalina. Superin lämpö on jo normaali. On sitä ollut jo pari päivää. Jälkisupistuksetkin ovat vähenemään päin. Viime yönä ensimmäistä kertaa en noussut ylös päästämään Superia ulos tai tarkistamaan tilannetta. Nukun siis jo omassa mukavassa sängyssä mutta olen tunnetusti erittäin herkkäuninen ja kuulen kyllä kaiken pentuhuoneesta oven läpi. 

Nämä pennut ovat todellisia läjäilijöitä, mikä tekee niiden kuvaamisen astetta hankalammaksi. En siis ryhdy siirtelemään pentuja laatikosta vaan napsin kuvia häiritsemättä penneleitä (paitsi 1-viikkoiskuvat). Nyt kun tyypit makailevat toistensa päällä, osuu linssiin aina vain muutama. 

Ai niin. Varasin jo pentutarkkiin ja sirutukseen ajan. Se on 6.9. Nimet minulla on vähän yllättäin jo valmiina lähes kokonaan. Vielä yhden (tai kahden) nimeä mietin. Breaking The Habit olisi ollut hyvä nimi, sillä se olisi edustanut kaikin puolin koko projektia nimien suhteen. Yleensähän olen yhdessä muiden avustuksella keksinyt kasvateilleni nimet. Kriteerinä se, ettei kenellekään muulla koiralla Suomessa saa olla samaa nimeä, on ollut ehkä haastavin. Samasta kriteeristä pidetään edelleen kiinni, minkä vuoksi em. nimi ei käy. Poiketen aikaisemmasta annan tällä kertaa pennuille nimeksi Linkin Park -yhtyeen kappaleiden nimiä. Olen kuunnellut lauluja ja ennen kaikkea niitä sanoituksia huolella läpi. Haluaisin, että kappaleet, jotka valitsen, ovat sanomaltaan vähemmän angstisia ja enemmän asenteellisia. :)

Juttelin myös Ellun kanssa ja kyllä hän oli sitä mieltä, että ehtisi hyvinkin ajelemaan tänne meille Oulusta testaamaan Limpparit (vai oliko se Hybridit?).

Lopuksi vielä muutama kuva tältä päivältä.

Pentuläjä

Viuhti haukottelee

Källi-mies

Tiuhti-tyttönen

Tiuhti jälleen kerran

Mustanenä Roihukin on päässyt kuviin

Tiuhti ja Källi

Olisiko tämä nyt sitten Metku pissatusvuorossa?

Metku päällä, Roihu alla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti