sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

3 pv - Sunnuntain hitaissa tunnelmissa

Kolmas yömme meni jo vähän rauhallisemmin. Päästin Superin pihalla vain pari kertaa. Vielähän tuolla on jälkisupistuksia imetysten jälkeen, mikä ilmenee läähätyksenä mutta onneksi kehonlämpö on laskussa. Eilen mittasin lämmöksi 38,9, joka on aivan normaali vielä tässä vaiheessa.

Kävin aamusta viemässä SM TOKO 2016 finaaliin tuomareille ja talkooväelle pari kääretorttua, jotka olin aikaisemmin luvannut. En toki ole niitä itse vääntänyt tämän kaiken keskellä. :) Olin hetken kentällä mutta sitten tuli taas hoppu kotiin. Jotenkin en raaskisi jättää näitä pienokaisia pitkäksi aikaa keskenään. 

Super on muuten keksinyt käydä pihamme lammikossa pulikoimassa. Sitten hirveällä työllä putsaa itsensä kuivaksi. En luonnollisestikaan ole tyttöä päästänyt pentulaatikkoon ennen kuin olen suurimman osan vedestä kuivannut mutta pitäähän toki työ viimeistellä nuolemalla. 

Otin tänään tuossa juuri äsken muutaman kuvan. Ikävä kyllä salamavalostani on näemmä paristot loppuneet, eikä talostamme löydy pariston paristoa, joten osa kuvista on epätarkkoja. Pitänee käydä huomenna ostamassa pari pakettia, niin loppuu epätarkat kuvat. Nyt en taida enää tänään minnekään liikkua paitsi Nancyn, Kiian, Nastan ja Brien kanssa lyhyelle lenkille. Huomenna pääsenkin varmaan vähän pidemmälle lenkille, kun olemme taas kaikki kotosalla. Onhan tämä ollut varsin tapahtumarikas viikko...

Vasemmalta oikealle: Tiuhti, Hikka, Viuhti ja Källi

Lysti palleroinen

Pikinokka Roihumme kasan päällimmäisenä

Kaunis Tiuhti <3

Vilskettä maitobaarissa

Värin mukaan käy järjestykseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti