tiistai 26. heinäkuuta 2016

5 pv - Muutto takaisin pentuhuoneeseen

Aamulla pennelit muuttivat takaisin pentuhuoneeseen. Olisi se ukko niiden vielä antanut oleskella meidän makkarissa, mutta saan rauhoitettua pentuhuoneen helpommin kuin tuon meidän makkarin. Pidän toki edelleen makkarin ja pentuhuoneen välistä ovea auki ihan jo pelkästään huoneen viilentämisen takia. 

Meille ei tänne kuulu sen kummempia. Tilanne on tasoittunut. Nyt kun vielä Superin lämpö laskisi normaaliin, niin voisi kai huokaista helpotuksesta. Tosin nämä kohtuullisen lämpimät kelit eivät tästä tee yhtään helpompaa. Pennuilla kun ei saa olla yhtään liian kylmä tai lämmin huoneessa. Superkin hieman kärsii tästä lämmöstä. Söimme tuossa hetki sitten tyttöjen kesken vesimelonia. Hyvin näytti maistuvan mammakoiralle vesimeloni. :)

Tiuhti kulta pieni

Roihu ja Viuhti (?)

Tiuhti venyttelee

Pentujen korvat on niin söpöt, kun ovat vielä ummessa.

Pentupino

Omalaatuinen muuttokuorma

4 kommenttia:

  1. On ne söpösiä :)

    T: Birgitta

    VastaaPoista
  2. Viuhti vei sydämen ekassa kuvassa jo ja nyt se tuli jo viime yönä uniinkin.. :D mitähän lie tälle pentukuumeelle tekee! Nämä on kyllä niin suloinen katras.

    Kiva kun jaksat päivittää niin usein vaikka varmasti kiirettä riittää! :)

    VastaaPoista
  3. En kestä! Ovat kyllä niin söpöjä!! Muistatko, kun kamppailit Hillan pentueen kanssa kamalissa paukkupakkasissa, miten saat lämmön pysymään pentuhuoneessa? Nyt tilanne on sitten päinvastainen :)

    VastaaPoista
  4. Ääh..... bc kuume vaan nousee. Mä oon nyt jo ihan rakastunut Hikkaan<3 ottaisin jos vanhemmat antais

    VastaaPoista