tiistai 13. syyskuuta 2016

Kaikki kiva loppuu aikanaan

Niinhän se on, että kaikki kiva loppuu aikanaan. Lauantaina omiin koteihinsa matkasivat Lysti eli nykyisin Pihka, Hikka eli nykyisin Luna sekä Viuhti eli nykyisin Ilo. Pihka (os. Lysti) matkasi Pohjanmaalle Kokkolaan Janin ja Marjan perheeseen. Heiltä löytyy kotoa Pihkan isoisän siskon tyttö, jonka nimi on muuten Lysti. Pihkan kanssa tullaan tekemään nyt ainakin tokoa, rallytokoa ja näyttelyissäkin varmaan tullaan käymään.

Luna (os. Hikka) muutti Birgitan luokse Mynämäelle kahden porokoiran kaveriksi. Lunan kanssa tullaan tekemään agilitya ja tokoa. Myös näyttelykehät kiinnostavat.

Viimeisenä matkaan lähti Ilo (os. Viuhti) Antikaisten perheeseen Ilmajoelle. Perheessä on entuudestaan Laikon siskonpoika, Kamu.

Kotiin jäi siis Metku, joka nykyisin tunnetaan Chilinä. Chili pääsikin heti sunnuntaina koko päiväksi erikoisnäyttelyyn Tervakoskelle. Penneli sai paljon paijauksia ja rapsutuksia. Olen kyllä niin ylpeä minun pienestä reippaasta matkaajasta.

Kiitos kaikille blogia seuranneille! Kiitos teille ihanille perheille, jotka halusitte yhden Limppareista! Matkamme on vasta alkanut. Kaikille halukkaille ei nyt tästä pentueesta sitä omaa löytynyt mutta kenties siitä seuraavasta sitten. ;)

Blogin kirjoitus päättyy tähän ja jää tänne bittiavaruuteen roikkumaan. Kiitos Ennille unelmani toteuttamisen mahdollistamisesta! Olen niin onnellinen, että sain kuin sainkin Superin tytön itselleni. Ilman suostumustasi antaa Laikoa Superille en olisi voinut tätä pentuetta toteuttaa, sillä Laikoa parempaa urosta en olisi voinut tytölleni löytää.

Antikaisen perhe valmiina lähtöön

Pikku-Lysti ja Iso-Lysti - varmastikin kummallakin jossain vaiheessa pystyt korvat :)

Hikka aka Luna Birgitan hellässä huomassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti