tiistai 6. syyskuuta 2016

6 vkoa 5 pv - Voi pojat mikä päivä!

Lähdimme tänään matkaan klo 9.15. Ensimmäinen etappimme oli Varkauden ABC, josta nappasimme kyytiin Leilan ja Sennan. Tämän jälkeen suuntasimme hakemaan kyytiimme Superin ja Rossin pojan, Kodan, minkä jälkeen käänsimme nokan kohti Joensuuta 10 bordercollien voimin. Alkutaipaleemme oli sanoisinko jokseenkin äänekäs. Limpparit ovat vähän liian hyvään tottuneet, kun ovat saaneet juosta vapaana pihalla, joten tuollainen häkissä nukkuminen ei ollut osalle heistä mieleen. Kun siirsimme mielensäpahoittajan jalkatilaan, niin jo kelpasi matkustaa.

Klinikalle saavuimme 12.45. Serkkuni otti pennelit hihnassa pihalle ja minä aloin täyttämään tiputettuani tipat silmiin lippuja ja lappuja: 9 silmäpeilauskaavaketta, 7 pentutarkkikaavaketta, 2 lonkka- ja kyynärtutkimuslähetettä ja 2 polvilausuntokaavaketta. Jo 45 minuutin kuluttua olin valmis ja veimme pennelit sisälle hihnassa. Ei mikään helppo operaatio mutta onnistuimme siinä kuitenkin! Odotusaulassa pennelit kävivät nukkumaan. Sitten meidän piti tuodakin Senna ja Koda sisälle, jotta eläinlääkäri saisi tainutettua ne uneen ensin. Molemmilta tarkistetiin toki ensin silmät ja hyvältä näytti. 

Tämän jälkeen alkoikin aikamoinen rumba. Silmät, pentutarkki ja siru x 7. Mitään yllättävää ei löytynyt penneleistä ja silmät ja sydämetkin olivat kaikilla ok. Pojilla on molemmat pallukat tunnettavissa mutta molemmilla toinen on vielä toista ylempänä. Toivottavasti ne sieltä laskeutuvat paikoilleen ajallaan.

Limppareiden viralliset nimet runon muodossa by Mirkku
Amazeme Keys To The Kingdom = Källi
Amazeme Hands Held High = Roihu
Amazeme Minutes To Midnight = Hikka
Amazeme A Thousand Suns = Viuhti
Amazeme Enth E Nd = Tiuhti
Amazeme Cure For The Itch = Lysti
Amazeme Queen Of Roads Untraveled = Metku

Tarkastuksen jälkeen suuntasimme läheiselle viherikölle, missä pennelit levisivät kuin ellun kanat. Ohi kulkevan lenkkeilijänkin luokse piti vallan juosta ja käydä selälleen rapsuteltavaksi (Lysti ja Roihu).

Senna pieni krapulassa penneleiden kanssa
Serkkuni lapsenvahtina
Pienet innoissaan
Joensuusta matkasimme sitten takaisin Varkauteen. Olimme perillä klo 18. Nälkä jo kurni vatsassa, kun viimeksi olin syönyt klo 7. Onneksi Mirva ja Jani tarjosivat meille vähän murusta rinnan alle sekä kahvia että tuoretta pullaa, niin johan sitä jaksoi loppuun asti. Ruokailun ajan Mirvan ja Janin tyttö, Aada, lupautui lapsenvahdiksi. Kiitos tuhannesti perhe Laitiselle meidän muonituksesta! Kiitos myös rakkaalle serkulleni taas avusta!




Kotona olimme vähän vaille yhdeksän, joten reissuun meni kaiken kaikkiaan melkein 12 tuntia. Täytyy sanoa, etten ihan heti lähtisi moiselle reissulle. Huomenna onkin sitten se pentutesti, jonka jälkeen teen lopulliset päätökset tulevista kodeista. Alustavia hahmotuksiahan minulla on jo mielessä... 

PS. Sekä Kodan ja Sennan luustokuvat näyttivät hyvältä! Polvet olivat molemmilla 0/0 ja olat puhtaat. Myös lonkat, kyynärät ja LTV pitäisi olla kohdillaan mutta odotetaan vielä viralliset lausunnot ennen kuin juhlitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti